پختن کیک خانگی سرگرمی شیرین روزهای قرنطینه

0 64

ویروس کرونا یا همان کووید ۱۹، با آمدنش کار و زندگی بسیاری از کسب‌وکارها را کساد و خیلی از مردم جهان را خانه‌نشین کرده است. دوران جدیدی در زندگی بشر تحت عنوان دوران قرنطینه، که بشر مدام در تکاپوی امروز را به نشستن در کنج خانه وا داشته است. سپری کردن وقت در دوران قرنطینه در خانه، احتمالا برای بسیاری از ما بسیار سخت و دشوار بوده و هست. مخصوصا وقتی افرادی باشیم که بیشتر وقت خود را در بیرون از خانه، در شرکت یا کارخانه محل کارمان سپری می‌کردیم. بسیاری از مردان، به بودن در خانه در این ساعات از روز هیچ عادتی ندارند و از این رو، این دوران بسیار سخت و دشوار سپری می‌شود. هر چند که برخی از کسب‌وکارها به صورت دورکاری ادامه پیدا کرده‌اند، اما باز هم قرنطینه شدن در چهاردیواری خانه می‌تواند برای بسیاری از مردان دشوار باشد. با این حال، اوضاع خانم‌ها اندکی متفاوت‌تر است. اگر یک بانوی شاغل باشید که پیش از کرونا، بخش عمده‌ای از وقت خود را در اداره یا شرکت محل کارتان سپری می‌کردید، شاید بتوانیم این دوران را یک دوران طلایی یا یک فرصت برای شما تلقی کنیم. فرصتی برای رسیدگی به خودتان، خانه‌تان و مهم‌تر از همه خانواده و فرزندان‌تان. آشپزی کردن و وقت گذاشتن برای خانه، خانواده، همسر و فرزندان، فرصتی که این ویروس چینی به همه ما داده است و شاید دوست داشته باشید در این فرصت به دست آمده، بعضی مسائلی را که تاکنون زمان کافی برای امتحانش نداشتید را تجربه کنید. مثل، پختن یک کیک خانگی خوشمزه…

آدرس در این مقاله با رسپی چند مدل کیک خانگی خوشمزه در خدمت شما است تا روزهای قرنطینه شما را سرشار از خوشی و شیرینی کند.

کیک خانگی

کیک خانگی ساده

مواد لازم:

  • بکینگ پودر (۲ قاشق مربا خوری)
  • آرد (۳ لیوان)
  • شیر (۱ لیوان)
  • تخم مرغ (۳ عدد)
  • روغن مایع (۱ لیوان)
  • شکر (۱٫۵ لیوان)
  • وانیل‏ (یک چهارم قاشق چای خوری)

دستور پخت:

ابتدا شکر و تخم مرغ را در یک ظرف جداگانه با استفاده همزن برقی آنقدر هم‌ بزنید تا مایعی یک‌دست و کرمی به دست بیاید. این مرحله بسیار مهم است چرا که در صورت تنبلی کردن، باید قید پف کردن و ترد شدن کیک‌تان را بزنید!

ingredients-baking-pancakes-frying-pan-eggs-flour-egg-beater-black_114087-393

پس از این مرحله، آرد و پکینگ پودر و هم‌چنین مقدار بسیار اندکی نمک (در حد یک پینچ) را برای سه بار متوالی الک کرده و کنار بگذارید.

مواد تهیه شده با استفاده از تخم مرغ و شکر را بیاورید، روغن را به آن اضافه کرده و شیر را نیز در دو نوبت به موادتان بیافزایید. اکنون مواد شیری رنگ رقیق خود را کاملا هم بزنید. مواد آردی کنار گذاشته را در چند نوبت و به تدریج به این مواد اضافه کرده و با لیسک هم بزنید و سعی کنید از گلوله شدن آرد جلوگیری کنید (در صورتی که برای افزودن مواد نیز از الک استفاده کنید نتیجه بسیار مطلوب‌تر خواهد بود و احتمال گلوله شدن آرد به صفر خواهد رسید).

بیشتر بخوانید
راهکارهایی برای استفاده بهینه از فضا در دکوراسیون داخلی خانه‌های کوچک

قالبی که در نظر دارید برای کیک خانگی امروزتان استفاده کنید را از قبل چرب و آرد‌پاشی کنید. مواد را در داخل قالب ریخته و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد برای مدت زمان ۴۰ دقیقه بپزید.

کیک خانگی ساده شما آماده است. نوش جان…

کیک خانگی

کیک شکلاتی خانگی

مواد لازم:

  • آرد (۲٫۵ پیمانه)
  • شکر (۱٫۵ پیمانه)
  • شیر (۱ پیمانه)
  • روغن مایع (نصف پیمانه)
  • بکینگ پودر (۲ قاشق سرخالی غذاخوری)
  • تخم مرغ (۴ عدد)
  • پودر کاکائو (نصف پیمانه)
  • و وانیل ( به مقدار لازم)

دستور پخت:

ابتدا تخم مرغ و شکر را با استفاده از هم‌زن برقی تا زمانی بزنید که به صورت مایعی کرم رنگ و کش‌دار بیاید و کاملا یکدست شود (حدود ۷ الی ۱۰ دقیقه برای این منظور کافی است). اکنون روغن و شیر را نیز به این مواد اضافه کرده و برای بار دیگر کاملا هم بزنید تا صاف و یکدست شوند.

آرد، بکینگ پودر، پودر کاکائو و وانیل را در ظرفی جداگانه با هم مخلوط کرده و سه بار الک کنید تا کاملا یکدست شوند و ناخالصی‌های احتمالی موجود در آن‌ها جدا شوند.

decorating-delicious-homemade-eclairs-with-chocolate-peanuts_155003-4396

مواد خشک‌تان را به آرامی به مواد رقیق اضافه کرده و با لیسک یا با استفاده از دور کند هم‌زن هم بزنید تا مواد به صورت گلوله گلوله در نیایند و به خورد هم بروند (در صورتی که برای افزودن مواد نیز از الک استفاده کنید نتیجه بسیار مطلوب‌تر خواهد بود و مواد گلوله گلوله نخواهند شد).

قالبی که در نظر دارید برای کیک خانگی امروزتان استفاده کنید را از قبل با استفاده از روغن جامد یا کره ذوب شده، چرب کرده و آرد پاشی کنید. مواد را در داخل قالب ریخته و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد برای مدت زمان ۵۰ دقیقه بپزید.

برای تزئین رویه این کیک خانگی می‌توانید از شکلات تخته‌ای رنده شده استفاده کرده یا رویش را با گاناش تزئین کنید. استفاده از میوه‌های تازه نظیر توت فرنگی نیز می‌تواند ترکیب جالبی با رنگ تیره کیک ایجاد کند.

کیک خانگی

کیک خانگی کشمش و گردو

مواد لازم:

  • آرد (۲ پیمانه)
  • تخم مرغ (۳ عدد)
  • شکر (سه چهارم پیمانه)
  • روغن مایع (سه چهارم پیمانه)
  • شیر (۱ پیمانه)
  • بکینگ پودر (۱ قاشق غذا خوری)
  • وانیل‏ (به مقدار لازم)
  • نمک ( در حد یک پینج)
  • کشمش پلویی (یک سوم پیمانه)
  • گردو خردشده (۵ عدد)
  • زعفران دم کرده (در حد ۱ الی ۲ قاشق)
بیشتر بخوانید
ساخت خانه ی دوبلکس در سال ۹۹ چقدر هزینه دارد؟

دستور پخت:

اولین نکته در مورد این نوع کیک خانگی این است که کشمش‌هایتان را با استفاده از مقداری از آرد آغشته کرده و در کناری بگذارید. همانند دستور پخت‌های قبل، تخم مرغ و شکر را با استفاده از هم‌زن برقی تا زمانی هم‌بزنید که به صورت مایعی کرم رنگ و کش‌دار بیاید و کاملا یک‌دست شود (حدود ۷ الی ۱۰ دقیقه برای این منظور کافی است). اکنون روغن و شیر را نیز به این مواد اضافه کرده و برای بار دیگر کاملا هم بزنید تا صاف و یک‌دست شوند. اکنون می‌توانید زعفران را نیز به موادتان اضافه کنید (در صورت تمایل این قلم می‌تواند از دستور پخت کیک خانگی شما حذف شود).

آرد، بکینگ پودر و وانیل را در ظرفی جداگانه با هم مخلوط کرده و سه بار الک کنید تا کاملا یک‌دست شوند و ناخالصی‌های احتمالی موجود در آن‌ها جدا شوند.

مواد خشک‌تان را به آرامی به مواد رقیق اضافه کرده و با لیسک یا با استفاده از دور کند هم‌زن هم‌بزنید تا مواد به صورت گلوله گلوله در نیایند و به خورد هم بروند (در صورتی که برای افزودن مواد نیز از الک استفاده کنید نتیجه بسیار مطلوب‌تر خواهد بود و مواد گلوله گلوله نخواهند شد). اکنون زمان آن فرا رسیده تا کشمش‌های آغشته به آرد و گردوهای خرد شده که به حدی خرد شده‌اند که زیر دندان حس می‌شوند را به مواد بیافزایید. این کار را به آرامی انجام دهید و بسیار کوتاه مواد را هم‌بزنید. مایع کیک شما آماده رفتن در فر است.

beautiful-woman-is-making-bakery_33799-4425

قالبی که در نظر دارید برای کیک خانگی امروزتان استفاده کنید را از قبل با استفاده از روغن جامد یا کره ذوب شده چرب کرده و آرد پاشی کنید. مواد را در داخل قالب ریخته و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد برای مدت زمان ۴۰ الی ۵۰ دقیقه بپزید.

چند نکته در مورد پختن کیک در خانه در دوران قرنطینه (و غیر قرنطینه البته!)

  • سعی کنید کیک‌تان را بلافاصله پس از درآوردن از فر از قالب جدا نکنید. در این هنگام کیک هنوز داغ است و به طور کامل خودش را نگرفته است و ممکن است بخشی از آن جدا یا نصف شود.
  • در صورت استفاده از روغن‌های جامد و نباتی به جای روغن مایع، کیک‌های بهتری خواهید داشت.
  • منظور از لیوان برای اندازه‌های ذکر شده در رسپی انواع کیک خانگی لیوان‌های دسته‌دار فرانسوی است.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

با اپلیکیشن آدرس، راحت‌تر و سریع‌تر خانه‌تان را پیدا کنید